Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

FIRST Scandinavia takker for Animal Allies-sesongen!

Publisert: 7. december 2016

Vi gratulerer alle vinnere og alle deltakere med vel overstått sesong, og ikke minst takker vi alle deltakere, veiledere, frivillige, dommere og andre viktige personer for fantastisk innsats! I dette nyhetsbrevet kan dere lese litt om skandinavisk finale, internasjonale turneringer og Global Innovation Award.

Skandinavisk finale

Nesten 3 måneder etter oppdragsslipp 10. september er Animal Allies-sesongen nå over for de fleste. Skandinavisk finale ble en suksess med over 700 deltakere og veiledere fra 47 lag som tok turen til Bodø og Scandic Havet for å konkurrere i forskning, markedsføring, samarbeid, teknologi og robotkjøring. FIRST LEGO League Scandinavian Champion ble The LEGO Reefs fra Billund i Danmark, gratulerer så mye til dere! Dere kan se flere bilder fra den skandinaviske finalen her :)


Internasjonale turneringer 

I løpet av uken kommer vi til å sende ut invitasjoner til de lagene som får tilbud om å reise til internasjonale turneringer. De internasjonale turneringene vi har plasser til er:
  • World Festival, St. Louis: 26.-29.04.2017
  • Open European Championship (OEC), Aarhus: 25.-28.05.2017
  • Open European Championship (OEC), Bath: 21.-25.06.2017
  • Asia Pacific Open, Sydney: sent i juli 2017 (datoen er ikke klar)
Obs! Til de tre første turneringene har vi tildelt plassene, men til turneringen i Sydney har vi en ledig plass. Dersom noen lag kunne tenke seg å reise dit, kan dere sende en mail til post@hjernekraft.org


Global Innovation Award


Prosjektinnleveringene til alle lag som ble nominert til Global Innovation Award etter lokal turnering og skandinavisk finale er nå oversendt til den skandinaviske juryen. I løpet av januar vil vi få svar på hvilke 3 lags innovative løsninger juryen ønsker å nominere videre til en jury i USA. Disse tre vil bli kontaktet av oss og skal deretter utarbeide en skriftlig presentasjon som sendes. Deretter vil juryen i USA plukke ut 20 semifinalister av alle bidragene som er sendt inn verden over. De 20 semifinalistene fra hele verden blir invitert til å komme til et eget arrangement: "Innovation celebration event" i slutten av juni 2017. Les mer om Global Innovation Award her

logologologo
logologologo