Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Scandinavian Innovation Award - årets nyhet

Publisert: 7. november 2017

I HYDRO DYNAMICS-sesongen skal FIRST Scandinavia, i samarbeid med Statoils Morgendagens Helter, for første gang pilotere "Scandinavian Innovation Award (SIA)".

Scandinavian Innovation Award blir et helt eget arrangement som arrangeres 12. februar på Rotvoll i Trondheim. Her møtes 10 lag med spesielt innovative løsninger på årets oppdrag for å lære mer om patenter, arbeidsprosess og innovasjon. SIA har som mål å løfte frem prosjektdelen og spesielt alle de gode innovative løsningene! Dagen vil bestå av workshops, foredrag, presentasjoner og avslutningsseremoni der Scandinavian Innovation Champion kåres. Det vil også deles ut premier til 2. og 3. plass. Vinnerne mottar en pengepremie, samt hjelp fra mentorer.

De fire beste lagene får muligheten til å sende inn sine løsninger til en jury i USA som velger ut 20 semifinalister til Global Innovation Award.  

Lag kan nomineres til SIA i lokale turneringer og i Skandinavisk finale, før 10 lag til slutt velges ut for å være med på SIA-eventet. Disse vil få invitasjon 12. desember. Lagene vil motta reisestøtte til dette arrangementet. 

Vi ønsker alle lag lykke til! 
Scandinavian Innovation Award - årets nyhet

logologologo
logologologo